Access Bars ™

Access Bars ™ 2019-05-22T16:57:16+02:00

Spanning loslaten met de Access Bars™ behandeling

 ‘’Alles van het leven komt me toe met gemak, vreugde en glorie’’ (Access Mantra)

Een Acces Bars™ sessie kan je helpen blokkades, overtuigingen, standpunten, gedachten en ideeën die jou er van weerhouden het leven te leiden dat jij echt graag wilt, los te laten.
Je mag een leven leiden waar jij echt enthousiast van wordt. Een Access Bars™ sessie kan jou daarbij helpen.

Onder spanning leven kan je veel lichamelijke en ook psychische problemen geven, denk aan vermoeidheid, pijnklachten, angsten, depressies. Ook de oorzaken kunnen zeer divers zijn. Van overbelasting op je werk tot altijd willen pleasen of hooggevoeligheid. Spanning los leren laten geeft rust, een positieve houding, een sterker immuunsysteem en ook betere leerprestaties.

Nu boeken

Wat houdt de Acces Bars™ behandeling in?

Bij de Bars® van Access Consciousness® methode raak ik zachtjes specifieke punten op het hoofd aan. Dit zijn 32 punten die staan voor gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen die je opgeslagen hebt. Bij een Acces Bars behandeling ontlaad je je ‘volle hoofd’ als het ware. Of zoals ze het ook weleens vergelijken: je verwijdert de bestanden en programma’s van de harde schijf van de computer in je hoofd, zodat ze niet automatisch verschijnen.

Ruimte voor heling
Door de ontlading met de Acces Bars behandeling staat je lichaam weer open om te ontvangen. Dat maakt veranderingen in je leven mogelijk.  Het opent de weg naar heling door jouw lichaam. Vaak lost het lichaam al snel na de behandeling zaken op. Wat kan het je opleveren?

  • Energie komt terug
  • Bewuster leven
  • Meer genieten
  • Betere relaties
  • Minder spanningen en meer gemak in het dagelijks functioneren
  • Beter slapen, sneller inslapen, diepere nachtrust
  • Meer ruimte om voor jezelf te kiezen
Nu boeken

Acces Bars; hoe werkt dat nu eigenlijk?

Deze video geeft een duidelijk beeld van wat er gebeurd in je hersenen voor en na een
Acces Bars sessie onderzocht door neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin.
Dr. Jeffrey L. Fannin is werkzaam op het gebied van neurowetenschappen en analyseert al meer dan 15 jaar hersenen.
Hij besloot om een analyse te doen van wat er bij iemand gebeurd in de hersenen na een Bars sessie. En de uitslag verbaasde hem totaal;

Nu boeken

Jouw behoefte als uitgangspunt
Voor Acces Bars is er geen vast behandelplan. Afhankelijk van jouw problemen maar ook jouw eigen inzet en behoefte, bepalen we het aantal benodigde sessies. Dat kan 1 of 2 keer zijn, maar er zijn ook mensen die baat hebben bij herhaalde sessies, bijvoorbeeld maandelijks. Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur en kost € 69 inclusief btw.

Vragen over Acces Bars?
Voor meer informatie over de Acces Bars methode en persoonlijk advies, neem vrijblijvend contact met mij op.

Contact opnemen