Coaching

Coaching 2019-02-22T14:25:16+02:00

Met coaching op zoek naar de antwoorden in jou

Je kunt letterlijk pijn hebben, fysiek maar ook mentaal en emotioneel, je kunt zorgen hebben, vastlopen in patronen of vragen hebben waar je de antwoorden maar niet op kunt vinden. Er is een manier om er zelf uit te komen, om oplossingen te vinden die bij jou passen. Samen maken wij een ontdekkingstocht door je lichaam. Hoe werkt het?

Je eigen lichaam als krachtbron
Als je om wat voor reden niet goed in je vel zit en wilt weten waar je oplossingen kunt vinden, kun je gebruik maken van je eigen krachtbron. De vraag is hoe je deze weer aanboort, hoe je contact maakt met je persoonlijke accu. Het lichaam is namelijk tot veel in staat en bezit het vermogen zichzelf te herstellen. Ook je 6e zintuig is een bron die je kunt inzetten om voor jou de juiste keuzes te maken.

De Reis naar Binnen: je eigen antwoorden vinden
Bij deze coaching maak ik gebruik van de Reis naar Binnen, een beproefde module van de Methode Matheij en geaccrediteerd en gecertificeerd door de Stichting Keurmerk Beroepsopleidingen (SKB). De methode is geschikt om zowel volwassenen als kinderen te begeleiden. Ik breng je contact met de oerkracht in jezelf. Pijnpunten en blokkades leer je te vinden en los te laten. Wat kun je verwachten:

  • inzichten zonder diepgaande psychologische theorieën
  • antwoorden en oplossingen die bij jou passen
  • snelle en effectieve manier van coachen

Spirituele coaching: vertrouwen op jezelf
Coaching op basis van je 6e zintuig helpt je om te vertrouwen op je instinct. En helpt je bewust te zijn van energieën, ook die van anderen om je heen. Je leert ermee om te gaan zodat je beslissingen te nemen die goed voor jou zijn.

Hoe werkt het precies?
Om te weten of ik jou goed kan helpen, heb ik graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je of kun je eerst een workshop volgen. Ik hoor graag waar je tegenaan loopt. Ik schat in waarmee ik je kan helpen en vertel je graag meer over mijn werkwijze. Ik werk niet met intakeformulieren en vaste procedures. Als het van beide kanten goed voelt, gaan we aan de slag.

Een coachingsessie duurt 1 tot 1,5 uur en kost € 69 inclusief btw. Vooraf is niet te bepalen hoeveel gesprekken nodig zijn. Ook dat is een ontdekkingstocht waarbij jouw lichaam vanzelf aangeeft wat het nodig heeft. Over het algemeen zijn het geen langdurige trajecten.

Meer informatie
Wil je meer weten deze coaching en of dit wat voor jou kan zijn? Neem contact op via het contactformulier, dan bespreken we vrijblijvend de mogelijkheden.

Vrijblijvend contact opnemen