Klantervaringen

Klantervaringen 2018-12-11T21:31:47+02:00
Linda

Wat een fijne behandeling, echt héérlijk!
Na 1 behandeling al meer rust in m'n hoofd, echt een aanrader, als je nog twijfelt, zeg ik.... DOEN!!!

Titia

Een bijzondere ervaring met als resultaat veel spanning kwijt te zijn.
Heerlijk dat de rust nu langzaam weer terug komt.
Zeker voor herhaling vatbaar!!!

Juliette

4 nov 2018: Sacha Hof-Werndly nogmaals dank voor deze heerlijke verwendag "mediteren kun je leren", daar was ik nou echt even aan toe! Leuke weetjes, goeie sfeer en heerlijk wegzakken in de meditaties. Ik was in alle dagelijkse hectiek vergeten hoe belangrijk het is om hier tijd voor vrij te maken. Ik ga zeker weer meer mediteren!

Miranda

Zaterdag 27 oktober 2018 voor het eerst kennis gemaakt met Access Bars.
Ik vond het een geweldige ervaring. Sacha neemt echt de tijd voor je en ze straalt een heerlijke rust uit. Dit smaakt naar meer! ?

Monique

Ben dinsdagavond bij Sacha geweest.. ik had het nodig ben een druk mens en moest wat ruimte hebben. In eerste instantie dacht ik ja het zal wel maar niet geschoten... nu 2 dagen later.. een enorme rust in mijn hoofd. Ook al zit ik 10 dagen voor een intocht die ik moet organiseren en nog meer partijen die heel veel van je verwachten. Ik heb gekregen wat ik droomde maar niet hoopte dank je wel lieve Sacha je bent goud waard

Nienke

Onze dochter (10jaar) heeft Pdd-nos en autisme, we waren op zoek naar een manier om haar hoofd "leeg" te maken. Sacha kreeg ik als tip van een kennis, en dit is voor haar(onze dochter) een super hulpmiddel.
Ze word helemaal rustig bij Sacha, onder haar handen voelt onze dochter zich prettig☺️ wat voor haar echt bijzonder is.
Voor ons een behandeling die uit de hemel is komen vallen. Onze dochter geeft zelf aan dat het slaperig is in haar hoofd dit vertaal ik naar meer rust in haar hoofd.
Als je nog twijfelt gewoon doen. Probeer het.