Over Sacha

Over Sacha 2019-01-16T11:20:34+02:00

Voor veel mensen, en dat geldt ook voor mijzelf, is stilstaan in je dagelijkse leven een hele kunst. Je staat voor iedereen klaar, maar komt onvoldoende aan jezelf toe. In mijn leven moet ik ook moeite doen om tijd vrij te maken en daarnaast de aandacht. Inmiddels weet ik wat dat mij oplevert. Innerlijke rust, focus, vertrouwen.

Van hard werken naar krachten ontdekken
Door te ondernemen kan ik meer mensen helpen met wat mediteren en ook coaching mijzelf hebben gebracht. Ik ben er ook een keer, zonder enige achtergrond, mee begonnen. Daarvoor loste ik problemen of behoeftes op hele andere manieren op. Als beroepsmilitair was ik gewend niet op te geven, hield ik mijzelf staande door hard te werken en te laten zien dat ik ‘mijn mannetje’ stond. Een vervolg carrière in de geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg hebben me veranderd en geleerd te waarderen waar mijn eigenlijke krachten en talenten zitten.

Ik doe wie ik ben
Door ervaring op te doen met diverse vormen van meditatie en coaching ben ik zoveel verder gekomen in mijn zoektocht naar rust en focus, dat ik besloot mij erin te gaan scholen. Om ook anderen op weg te kunnen helpen. Ik deed de opleidingen Spiritueel Lifecoach, Acces Bars en Kindercoaching en blijf kennis opdoen via het volgen van webinars en volgen van workshops. Met deze kennis en bagage bied ik nu mijn online meditatie community, coaching en workshops. Ik doe nu wie ik ben. En dat geeft rust en veel energie.

Spiritueel bewustzijn zonder zweverig te zijn
Mijn doel is niet om jou te vertellen hoe je zou moeten leven, hoe je problemen aan moet pakken of wat goed voor je is. Ik zou je graag coachen en je zonder te oordelen praktische aanwijzingen willen geven om jouw rust te vinden en persoonlijke krachten aan te spreken. Ik help je aan spiritueel bewustzijn zonder zweverig te zijn. Mijn insteek: je moet er mee aan de slag kunnen. En er mag gelachen worden. Doen wie je bent.

Zullen we kennismaken? 

Enthousiast als ik ben, vertel ik graag meer mensen over wat meditatie en spirituele ontwikkeling met je kunnen doen. Ik spreek je graag. Bel, mail of app voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Vrijblijvend contact opnemen