Workshops

Workshops 2019-03-25T14:42:36+02:00

Workshops:

  • “Mediteren kun je leren”
  • “Spiritueel ontwaken”
  • “Leven in overvloed”

 Stilstaan bij jezelf, bij jouw leven en hoe je daarin meer rust en geluk vindt is niet altijd makkelijk. Voor sommigen is het ook een hele spannende reis. Wat zijn eigenlijk jouw wensen? En waar zitten jouw krachtbronnen? Zelf was ik ook regelmatig op zoek en niet gewend om op die manier naar mijzelf te kijken.

Nu ik zelf na jaren ontdekken, leren en toepassen weet wat meditatie en andere vormen van spirituele ontwikkeling met je kunnen doen, help ik er graag anderen mee. Naast meditatietips, coaching en behandeling verzorg ik deze workshops.

Daarnaast heb ik de afgelopen jaren me volledig ondergedompeld in “de Wet van Aantrekking”. Door deze kennis toe te passen in mijn  dagelijks leven heb ik een leven in overvloed voor mezelf gecreëerd. Dit gun ik iedereen. Daarom heb ik de workshop “Leven in overvloed” ontwikkeld.

workshop BOEKEN

Helpen stil te staan bij jezelf
Het belangrijkste wat ik mijn deelnemers mee wil geven is dat jij jouw eigen leven creëert. Door je bewust worden van wat voor jou belangrijk is, waar je rust en energie in vindt en waar je dus in jouw leven voor wilt gaan. Ik geef je handvatten om eens op een andere manier naar jezelf te kijken en als het ware met jezelf in gesprek te gaan. Ik doe dat zonder oordeel over jouw leven. Ik stel veel vragen en jij vindt zelf de antwoorden. Ik help je stil te staan.

Meer weten?  
Wil jij leren mediteren, wil je leren los te laten en meer te vertrouwen op jezelf? Heb je inspiratie nodig en praktische tips om het echt eens in de praktijk te kunnen brengen? Meld je dan nu aan voor een van de workshops.

Vrijblijvend contact opnemen